Wintersport Tsjechië

Wintersport Tsjechië

Zoals de naam als zegt, een wintersportvakantie is een vakantie die je in de winter beleefd. Zo kun je bijvoorbeeld gaan skiën of snowboarden. In de meeste wintersportgebieden kun je alles kopen of huren om heerlijk van de sneeuw te genieten. Zo zijn er altijd wel snowboarden of ski’s te huur. Maar ook de winterkleding is te koop in de gebieden. Na het skiën/snowboarden kun je heerlijk uitgaan in de après-ski.

Aanbod wintersport in Tsjechië

In de wintertijden is er in Tsjechië heel veel te doen op het gebied van wintersport. Zo kun je skiën, snowboarden en sneeuw poppen bouwen. In de Tsjechische bergen komen dagelijks duizenden mensen bijeen om hun kunsten te vertonen op de latten. Bij de meeste aanbieders van wintersportvakanties zit je in een hotel, maar ook in huisjes overnachten behoord tot de mogelijkheden. Bij Dejongintra heb je keuze uit ruim 50 hotels waar je de wintersportvakantie kunt doorbrengen. De hotels staan in de meeste gevallen in de sneeuw, zodoende krijg je echt het winter gevoel. Maar de hotels van Dejongintra staat ook in de sneeuw zo dat jij zo snel mogelijk van de sneeuw kunt genieten.

Advertenties van onze partners

Ligging wintersportgebieden in Tjechië

Voor veel mensen is de ligging van het wintersportgebied uiterst belangrijk. Je bent tevens op vakantie en dan wil je niet eerst een kilometer moeten reizen voordat je kunt skiën of snowboarden. Wintersportaanbieder Kras, in samenwerking met Arke.nl, heeft een hele selectie van verschillende hotels vlakbij het sneeuw. In de meeste gevallen zelfs in de sneeuw. Zo kun genieten zoals het hoort, met veel sneeuw en kwalitatief goede hotels. Naast een wintersport in Tsjechie is een wintersport in Oostenrijk en Frankrijk ook erg populair.

Zekerheid

Ga je op wintersportvakantie is het erg belangrijk dat je zekerheid hebt als je van huis bent. Ben je goed verzekerd? Word je goed geholpen als je een ongeluk krijgt, bijvoorbeeld met skiën of snowboarden? En word je goed ontvangen in Tsjechië? Dat zijn allemaal dingen die een stukje zekerheid zekerder maken als het goed geregeld is. Bij Kras kun je rekenen op een aanbieder die aangesloten is bij een paar organisaties. Zo is Kras aangesloten bij ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds. Ook is Kras aangesloten bij een keurmerk voor bussen. Zo kun je verwachten dat je altijd veilig met de bus op je vakantie komt.

Kindvriendelijke wintersport in Tsjechië

Als de kinderen mee op vakantie gaan is het natuurlijk wel heel belangrijk dat er wat te doen is voor de kinderen, maar ook de veiligheid voor de kinderen is belangrijk. Zo vind je in de wintergebieden in Tsjechië leraren die kinderen leren skiën of snowboarden. De kinderen zijn dan de hele middag bezig onder het toeziend oog van een leraar(es) die gediplomeerd is in zijn vak. Maar er zijn natuurlijk ook nog andere dingen voor de kinderen te doen. Zo kun je via Dejongintra ook in de hotels rekenen op veel veiligheid voor de kinderen. En het personeel van de hotels is natuurlijk zeer vriendelijk tegen kinderen.

Offerte wintersport Tsjechië? Klik hier