Camping Tsjechië

Camping Tsjechië

Is in de natuur leven iets voor jou? Dat gevoel krijg je echt op een camping. Je tent of camper staat meestal op het gras en je leeft tussen de bomen en struiken. Bij de meeste campings kun je gebruik maken van de sanitairs die hun aanbieden, zo heb je aan een tent al genoeg om te kamperen.

Aanbod campings in Tsjechië

In Tsjechië is een klein aanbod aan campings. Dit betekent niet dat er geen mooie campings zijn. Wand de meeste campings in Tsjechië beschikken toch wel over 4 sterren. Zo bied Vacansoleil campings aan in de hoofdstad Praag. Praag is de stad van het toerisme en zo zit je met Vacansoleil helemaal perfect op één van hun campings. Daarnaast is Vacansoleil de marktleider in top campings over de gehele wereld en kun je met een gerust gevoel kamperen.

Ligging campings in Tsjechië

Zoals eerder al duidelijk is gemaakt kun je via Vacansoleil kamperen in de hoofdstad van Tsjechië: Praag. Dit betekent luxe, veel toeristische plekken en toch kamperen zoals je gewend bent. Lekker tussen de bomen, vogels en bergen van Tsjechië, maar toch ook genieten van het centrum van Praag waar dagelijks duizenden mensen op af komen. Maar ook Suncamp heeft campings in Tsjechië. Zo hebben ze twee 4 sterren campings en één camping die net spiksplinternieuw gemaakt is. Alle drie de campings liggen in de omgeving van Praag.

Zekerheid

Als u een camping heeft gekozen is het altijd prettig om met een goed gevoel uit Nederland te vertrekken. Die zekerheid bieden aanbieders door zicht aan te sluiten bij verschillende organisaties. Zo is Vacansoleil de marktleider in Europa en kun je verwachten dat al hun campings van top kwaliteit zijn. Daarnaast is Vacansoleil aangesloten bij ANVR, SGR en zijn ze aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds. Ook Suncamp is bij eerder genoemde drie organisaties aangesloten.

Kindvriendelijke campings in Tsjechië

Kinderen houden ervan om op een camping lekker bezig te zijn en met hun vrienden of vriendinnetjes lekker over de camping te kunnen lopen. Daarom zijn er ook veel campings die middagen organiseren met verschillende activiteiten. Zo kun je bij Suncamp naar campings toegaan die een groot zwembad hebben met verschillende banen. Bij het zwembad kunnen de kinderen natuurlijk heerlijk genieten van het lekkere weer.

Offerte camping Tsjechië? Klik hier